Šemsa Šuljaković pala sa bine i udarila glavu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2023, 12:46

Šemsa Šuljaković pala sa bine i udarila glavu! (VIDEO)

Pevačica Šemsa Suljaković doživela je nezgodu na nastupu! Pala je sa bine i udarila glavu u trentku kada je zapravo htela da skoči ispred svoje publike.

Šemsa Suljaković doživela je veoma nezgodan pad sa bine. Ona se na jednom nastupu trudila da skoči među svoje fanove, ali se nesrećno spotakla i udarila glavu.

Strašan snimak kako je to izgledalo pojavio se na društvenim mrežama, a mnogi su čak se uplašili za pevačicino zdravlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Srećom, nema informacija da se povredila u ovom incidentu, pad sa bine Šemse Šuljaković pevačicu nije zaustavio, ona je nastavila da peva iako joj sigurno nije bilo svejedno.

Šemsa Suljaković je iskusna i profesionalna pevačica, pa je nastavila sa nastupom kao da se ništa nije desilo.

Čak i nakon tog jezivog udarca glave, Šemsa se nije predala, već se trudila da svojim izvođenjem ostavi još veći utisak na publiku.

I pored svega, ona je uspela da svojom muzikom oduševi fanove, i dokaže da je prava zvezda.

Video pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.