Semjuel L. Džekson: La La Land? Jedva dođoh do dvadesetog minuta

Izvor: Svet, 20.Feb.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semjuel L. Džekson: La La Land? Jedva dođoh do dvadesetog minuta

Holivudski veteran Semjuel L. Džekson jedan je od nekolicine onih koji će glasati na dodeli Oskara i nema nameru da skriva svoje mišljenje.
Cenjeni glumac, koji je član Akademije od prve nominacije za Oskara za Pulp Fiction 1995, kaže da nije mogao da pogleda ni pola sata filma La La Land koji je osvojio 14 nominacija.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LA LA LEND? JEDVA SAM STIGAO DO 20. MINUTA: Slavni glumac žestoko iskritikovao najnagrađivaniji film

Izvor: Kurir, 20.Feb.2017

...Cenjeni glumac, koji je član Akademije od prve nominacije za Oskara za “Pulp Fiction” 1995, kaže da nije mogao da pogleda ni pola sata filma “La La Land” koji je osvojio 14 nominacija..“Uspeo sam da pogledam samo oko 20 minuta filma koji se svima toliko sviđa Mislim, volim ja Freda Astera...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.