Selma Bajrami otkrila: Porodica me je ojačala!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami otkrila: Porodica me je ojačala!

Pevačica Selma Bajrami mesecima je prolazila kroz teške trenutke života, uskoro se približava 18. maj kada bi i zvanično trebalo da se razvede!

Iako je Selma borbena osoba priznaje da u najvećim trenucima slabosti, bola i neverice njena porodica joj je davala snagu! ''Beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima što su stali uz mene kada mi se ceo svet rušio, osećaj kada ne znate ni ko vam je iskren prijatelj jer u jednom momentu sve počinje da se ruši! Oni su mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dali snagu za dalje borbe, naravno sestra i brat su bili u svakom trenutku uz mene al' i pored toga što sam majka i sama najlepši osećaj i najspokojniji daje majčin zagrljaj! Ne znam kako bih sve ovo uspela bez njih, porodica je najveće blago i svi mi treba da budemo ponosni na svoje roditelje jer i kada letimo i pada kroz život oni su uz nas'', rekla je pevačica Selma Bajrami !

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.