Selma Bajrami i Zverka snimaju sport u Mostaru

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami i Zverka snimaju sport u Mostaru

Pevačica Selma Bajrami posle duge borbe može konačno da nastavi svoj život i posveti se karijeri! Nedavno je ušla u studio i svojoj publici poklonila pesmu koja je za kratko vreme osvojila region, Selma uskoro putuje za Ameriku gde planira da sarađuje i sa poznatim američkim producentom!

''Moja publika zasužuje najbolji deo od mene, posebno što su ove dve godine bili uz mene i bodrili me da sve ovo izdržim, konačno mogu reći da je loš period iza mene'', rekla je Selma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja dane provodi radno u Mostaru gde snima spot za svoju novu numeru ''Zverka''. ''U saradnji sa divnim ljudima iz Black Pearl Club&Resto Mostar došli smo na ideju da upravo kadrove za novi spot snimio u ovom prelepom gradu, ali za sada neka sve ostane mala tajna, sigurna sam da će se svima dopasti'', bila je kratka Selma Bajrami! Kako stvari stoje izgleda da je poznata ona izreka da posle kiše dođe najlepše sunce!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Selma Bajrami: Ovo je Zverka, uskoro na ulicama Mostara! (FOTO)

Izvor: Story, 23.Maj.2016

Pevačica Selma Bajrami posle duge borbe može konačno da nastavi svoj život i posveti se karijeri..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.