Selma Bajrami: Muž me je maltletirao, ne dozvoljava da vidim sina! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2023, 20:39

Selma Bajrami: Muž me je maltletirao, ne dozvoljava da vidim sina! (VIDEO)

Pevačica Selma Bajrami večeras je gost kod Ognjena Amidžića, a pre gostovanja dala je intervju i otkrila tužnu istinu, "muž me je maltletirao i ne dozvoljava mi da vidim sina." - kaže ona.

Selma je dala intervju za Hype tv gde je otkrila da je očekuje ročište vezano za starateljstvo nad sinom, jer trenutno starateljstvo imaju pola - pola kako ona kaže. Nada se da će svog sina dobiti zauvek, da bude stalno kod nje.

"Rastrazana sam na dve strane, misli mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << lutaju...", kaže ona i dodaje da se nada, da će se publici dopasti njena nova pesma jer je ritam dobar i lako ulazi u uši.

Kada je u pitanju njen muž, teško joj je da govori o tome ali će poštovati ako sin izabere da živi sa ocem.

Šta je još Selma Bajrami ispričala o bivšem partneru, kolegama i sinu, pogledajte u video snimku:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.