Selma Bajrami: Budite voljeni i srećni u Novoj godini!

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami: Budite voljeni i srećni u Novoj godini!

Najpopularnija bosanska pevačica Selma Bajrami uveliko se priprema za novogodišnje praznike, a svim ljudima dobrog srca napisala je čestitku.

"Dragi moji od srca vam želim kada otkuca ponoć da uđete u novu i lepšu godinu. Da se smejete svake sekunde od srca i da budu samo suze radosnice,  volite i budite voljeni , neka nova godina donese zdravlja i sreće svim ljudima! Mojim dragim kolegama, prijateljima i medijima želim da ostanu uvek veseli i pozitivni jer život je kratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a mi smo svi zaslužili da se radujemo svakom novom danu, od srca srećni predstojeći praznici", napisala je Selma koja se trenutno nalazi u Americi. U Kentakiju će dočekati Novu godinu, a već za reprizu u peva u Čikagu, gde će uveseliti naše ljude koji su daleko od domovine.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.