Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi trbušnjaci za PAR SEKUNDI? Ona će vam pokazati kako!

Njen Instagram nalog je pun fotografija na kojima se uočavaju neverovatni trbušnjaci! Ali, ona vrlo rado govori i o tome šta je sve laž, a šta istina na društvenim mrežama!

A photo posted by PTrainer | YouTuber | Blogger (carlyrowena) on Sep 5, 2016 at 10:30pm PDT

Karli Rovena je fitnes guru iz Norviča i vrlo je popularna na društvenim mrežama. Na svakoj fotografiji izgleda fenomenalno, ali ona vrlo rado govori i o temama koje mnogi fitnes gurui izbegavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Pročitajte i… Od perfektno oble guze dele vas 3 vežbe i samo 10 minuta dnevno

A photo posted by PTrainer | YouTuber | Blogger (carlyrowena) on Oct 19, 2016 at 9:51am PDT
Kako je sama rekla, nadutost je često muči, pa tako fotografije njenih izvajanih trbušnjaka ne oslikavaju uvek realnost. Da bi to pokazala, snimila je sebe u oba izdanja.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seksi trbušnjaci za PAR SEKUNDI? Ona će vam pokazati kako!

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2016

A photo posted by PTrainer | YouTuber | Blogger (carlyrowena) on Sep 5, 2016 at 10:30pm PDT..Karli Rovena je fitnes guru iz Norviča i vrlo je popularna na društvenim mrežama. Na svakoj fotografiji izgleda fenomenalno, ali ona vrlo rado govori i o temama koje mnogi fitnes gurui izbegavaju...Pročitajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.