Izvor: Svet, 12.Maj.2011, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksepilna Dejana napustila šou "Srpski top model"

Deveta devojka koja je napustila top model jato je osamnaestogodišnja Dejana Živković iz Beograda. Žiri i druge takmičarke serijala su joj zamerali da je previše seksepilna i da nije klasičan tip manekenke. Ipak, ona je tokom serijala dobijala različite angažmane i jedina je devojka koja se slikala za magazin "Maxim". U svakoj epizodi je bila u centru pažnje, delovala je samouvereno, prepoznatljivo i drugačije. " Srećna sam što sam učestvovala u ovakvom takmičenju. To je bilo jedno veliko životno iskustvo.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Top model: ispala i Dejana

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2011

Devojka koja će gotovo sigurno napraviti manekensku karijeru (i verovatno udati se za milionera ili nekog fudbalera), Dejana Živković iz Beograda ispala je iz rijaliti šoua Top model by Ivana Stanković.. Dejana Živkovic ima 18 godina. Dolazi iz Beograda. Njena prvenstvena ambicija je slava, ako...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.