Seks ih nije razdvojio: Filip izdao prijatelja, Aki mu osprostio!

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks ih nije razdvojio: Filip izdao prijatelja, Aki mu osprostio!

Svima je poznato da je Filip Đukić ipak izdao prijatelja Andriju Akija Markovića, i da je čak imao i seks pred kamerama sa Akijevom bivšom devojkom Ružicom Veljković.
Oni su se, međutim, nedavno sreli, a Filip otkriva kako je taj susret prošao:
“Kratko smo se nešto videli. Nekih pet minuta. Izgrlili smo se. Bio je sa mnom tada i Ivan Marinković i sve je prošlo bez problema. Ništa mi nije zamerio. Čak nas je zvao na piće, ali nismo imali vremena”.
Eto, ne puvaju baš sva poznanstva kada se na putu muške lojalnosti ispreči žena.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seks ih nije razdvojio: Filip izdao prijatelja, Aki mu oprostio!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Oni su se, međutim, nedavno sreli, a Filip otkriva kako je taj susret prošao:..“Kratko smo se nešto videli. Nekih pet minuta. Izgrlili smo se. Bio je sa mnom tada i Ivan Marinković i sve je prošlo bez problema. Ništa mi nije zamerio. Čak nas je zvao na piće, ali nismo imali vremena”...Eto,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.