Seka Sablić: Muka mi je od domova kulture i teatara

Izvor: Prva.rs, 20.Okt.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Sablić: Muka mi je od domova kulture i teatara

"Da me pogrešno ne shvatite, ali muka mi je od domova kultura i teatara. Ceo život sam u njima provodila vreme. Ipak, kada počne predstava i napuni se sala, onda se sve zaboravi", naglašava glumica.
Glumica koja se svojim poslom uspešno bavi više od pola veka prizanje da mlađe generacije njenih kolega moraju mnogo više da se posvete učenju i obrazovanju.
"Generacija koja ima sad oko 50 godina, oni su od velikih vrednosti, ali za ove mlade- neka im je Bog upomoć. Shvatiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da će se od njih opet tražiti prave stvari, studiozne uloge i da treba da se okrenu obrazovanju i čitanju", dodaje Seka.
Ova predstava samo je prvi od projekata produkcije Ludens, a novo prikazivanje ove drame zakazano je za 9. novembar u prostorijama "Šumadije Palas", dok će sledeću komičnu ulogu Seka zaigrati u predstavi "Arsenik i stare čipke", 23. novembra u Ustanovi kulture "Vuk". 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Seka Sablić: Muka mi je od domova kulture i teatara

Izvor: Story, 20.Okt.2014

Seka Sablić nakon sinoćnog nastupa otvoreno govori o svojoj karijeri, ali i o zabrinutosti za mlađe generacije...Seka Sablić, foto: Vladimir Šporčić..Iako je publika zna po komičnim ulogama, glumica Seka Sablić sinoć je u prostorijama Šumadija Palasa meastralno odigrala lik bivše prostitutke,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.