Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savi Peroviću skinuli mu SVE TOČKOVE sa automobila zbog LUNE!

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović doživeo je neprijatno iznenađenje po povratku s kratkog puta na kom je bio. Naime, on je na parkingu na kome je ostavio svoj automobil dočekalo neprijatno iznenađenje kada je video da mu je neko ukrao sva četiri točka s automobila. – Neko je ciljano to uradio. To je očigledno The post Savi Peroviću skinuli mu SVE TOČKOVE sa automobila zbog LUNE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Savi Peroviću demolirali auto, a on im se kulturno zahvalio.

Izvor: Svet, 17.Jul.2019, 15:30

Učesnik Zaduge 2, Savo Perović nakon svog izlasla iz rijalitija dočekan je na “nož”.. . Naime, nepoznati počinioci su mu demolirali auto, skinuli gume pa potom ukrali i neke stvari iz vozila…. Savo je na svom Instagram profilu uputio javno poruku zahvalnosti napisavši:. “Hvala neko što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.