Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saška Karan je pravila HAOS u Zadruzi, a sada ulazi u Parove?!

Višegodišnji rijaliti “Parovi” krenuo je nešto ranije sa emitovanjem svoje sedme sezone, a u luksuznu vilu u Zemunu ušlo je dosta zanimljivih lica. Neki su svima znani, dok drugi a ne, dok se za “Zadrugu 2” sprema dosta poznatih lica. Ipak, jedna od starih rijaliti učesnica, Saška Karan, još uvek je neopredeljena gde bi mogla The post Saška Karan je pravila HAOS u Zadruzi, a sada ulazi u Parove?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prvo nije htela da ostavi BAKU zbog KOMŠINICE koja ju je NAPALA, ali se PREDOMISLILA: Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 2!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018

Jelena Golubović nedavno je doživela neprijatnost kada ju je komšinica napala nožem, a sada je spremna da uđe u rijaliti. Jelena je izjavila kako se plaši da ostavi baku samu ali je promenila mišljenje i uskoro će kročiti na imanje u Šimanovcima. Ona je već imala priliku da se nađe u Zadruzi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.