Saša Matić oduševio Šibenik i ispunio želju slepom dečaku

Izvor: Svet, 13.Mar.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić oduševio Šibenik i ispunio želju slepom dečaku

Proteklog vikenda Saša Matić održao je još jedan u nizu spektakularnih nastupa u Hrvatskoj.
Kako to obično biva na njegovim nastupima, publika je celu noć provela na nogama, horski pevajući dobro poznate hitove ovog popularnog pevača.
Na Matićev nastup došao je i slepi jedanaestogodišnji dečak Mate, čija je velika želja bila upoznati popularnog pevača.

Mate ide na časove pevanja i gitare, a jedan od njegovih omiljenih pevača, u čijim pesmama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neizmerno uživa je i Saša Matić.
Matićev tim se potrudio da dečaku ispune želju te je tako Mate dobio priliku da upozna Sašu i druži se s njim neposredno pred nastup.
“Najdraža njegova pesma mi je ‘Kad ljubav zakasni’ i zato sam i pitao Sašu kome je ona posvećena. Ja nisam znao da će Saša doći ovde i mama me baš iznenadila. Rekla je da idemo da šetamo”, priča vidno uzbuđeni Mate kojem nije bio problem da ostane malo duže budan kako bi upoznao Sašu, ali i poslušao svoje omiljene pesme.

Inče, Mate je pre nekoliko dana proslavio rođendan, tako da mu je sve ovo bilo pravo rođendansko iznenađenje koje će zasigurno dugo pamtiti.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.