Saša Kovačević reprizu Nove godine proveo sa bratom!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević reprizu Nove godine proveo sa bratom!

Popularni pevač mlađe generacije, Saša Kovačević, odlučio je da reprizu Nove godine ne radi, već da je provede sa svojim bratom Radetom.

Saša Kovačević u Novu godinu ušao je u krugu porodice, a ne radno, kao mnogo njegovih kolega. Ipak, za reprizu nije mogao da odoli dobrom provodu, pa je odlučio da sa bratom Radetom i nekoliko prijatelja poseti beogradsku kafanu "Stara pesma" gde su uživali u domaćoj rakiji i starogradskim pesmama. Iako su obojica vozači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Saša i Rade su ipak odlučili da u provod izađu taksijem, kako su se vratili i kući, jer ne sedaju za volan kad popiju alkohol, makar to bile i male količine.

Pevača očekuju gostovanja u Americi, a u narednom periodu će otputovati u toplije krajeve. Ove godine očekuju ga i veliki koncerti u Sarajevskoj Zetri i Beogradskoj Areni.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.