Saša Kovačević jedva čeka da postane otac: Priželjkujem da dobijem dete

Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević jedva čeka da postane otac: Priželjkujem da dobijem dete

Popularni pevač Saša Kovačević kaže da je u njemu proradio očinski instinkt i da jedva čeka da postane tata.

Iako ne robuje formalnostima, pa mu bračni zaveti ništa ne znače, zbog čega ne razmišlja o svadbi, Saša priznaje da će biti najsrećniji čovek na svetu onog trenutka kada mu lepša polovina saopšti da je trudna. Kovačević otkriva i da je tokom nedavnog boravka na Kubi malo falilo da usvoji devojčicu, te da o tom činu i dalje razmišlja.

Moja nova najbolja drugarica 🍼😊

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jun 22, 2016 at 11:27am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Saša Kovačević jedva čeka da postane otac: Priželjkujem da dobijem dete, a spreman sam i da usvojim mališane sa Kube

Izvor: Svet, 10.Jul.2016

Popularni pevač Saša Kovačević kaže da je u njemu proradio očinski instinkt i da jedva čeka da postane tata.. Iako ne robuje formalnostima, pa mu bračni zaveti ništa ne znače, zbog čega ne razmišlja o svadbi, Saša priznaje da će biti najsrećniji čovek na svetu onog trenutka kada mu lepša...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.