Sara Jo ima novog dečka. Krili su se jer on nije bio slobodan!

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jo ima novog dečka. Krili su se jer on nije bio slobodan!

Pevačica Sara Jovanović ima novog dečka. Krili su se jer on nije bio slobodan! U poznali su se prošle godine u Crnoj Gori, a u pitanju je reper Marko Milojević Mili.

Sara Jovanović uplovila je u vezu sa poznatim reperom Markom Milivojevićem Milijem. Pevačica se sa reperom upoznala prošle godine u Crnoj gori, a ubrzo su uplovili u vezu koju su krili od javnosti. Njih dvoje su svima izgledali kao prijatelji do jednog trenutka.

Izvor navodi:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << " Ipak, u jednom klubu ih je 20. aprila odao poljubac. Te večeri su oboje mnogo popili, pa nisu mogli da se kontrolišu. Mili je imao dugu vezu i nije bio raskrstio sa devojkom kada je uplovio u romansu sa Sarom. Upravo to je bio razlog zašto su se krili, a nakon njegovog raskida s devojkom, on i Sara su se posvađali. Ta svađa nije dugo trajala, oko mesec dana se nisu čuli, a onda su u aprilu opet obnovili romansu."



 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.