Sanjina fijesta na Kalemegdanu

Izvor: Poznati.info, 26.Jul.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjina fijesta na Kalemegdanu

Učesnica PGS predstavila svoj prvi singl i spot na jednoj od najlepših beogradskih terasa

Sanja Dimitrijević, finalistkinja „Prvog glasa Srbije“, promovisala je preksinoć na „Kalemegdanskoj terasi“ spot za svoju novu pesmu „La fijesta“.

Autor Sanjinog singla je Grk George Sabanis, a za aranžman su se pobrinuli njegovi zemljaci Hristos Avdelas i Hristos Sumka, dok je režija spota bila poverena Vedadu Jašareviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Bivša devojka kaskadera Uroša Ćertića je bila zadovoljna jer su se svi njeni dragi prijatelji odazvali pozivu i s njom proslavili izlazak prve pesme. U pravoj letnjoj atmosferi u restoranu „Kalemegdanska terasa“ pod beogradskim vedrim nebom na promociji su uživali Sanjina dobra prijateljica i koleginica iz PGS Sara Jovanović, Ivan Petrović, Ivan Golušin, Ivan Zeković i mnogi drugi.

(M. D.)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.