Sanja Marinković otkrila ŠTA TREBA DA NAUČIMO OD LUNE ĐOGANI!

Izvor: Svet, 15.Sep.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Marinković otkrila ŠTA TREBA DA NAUČIMO OD LUNE ĐOGANI!

Voditeljka Sanja Marinković sinoć je bila gost na proslavi koju je organizovao magazin “Hello”, a za portal Republika.rs je prokomentarisala i rijaliti program “Zadruga 2” koji se emituje na istoj televiziji kao i njena emisija “Magazin In”.
“Zadrugua 2″ može da se gleda kao jedan vid naučnog eksperimenta u kojem će neki ljudi nižeg stepena obrazovanja ili neke na primer devojke koje su novac zarađivale na određen način, biti ubačeni u sasvim drugačiji ambijent, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a onda će se verovatno i njihovo ponašanje, razmišljanja i osećanja promeniti. Neki od njih nikada nisu bili u muzeju ili u pozorištu. Moje mišljenje je da će ih to oplemeniti kada okuse u rijalitju. Žene u Srbiji su zavolele da imaju dobru šminku, garderobu, implantate, a sada je vreme da pored toga pronađu zadovoljstvo i uz Baha, neku dobru predstavu ili posetom muzeja. Oduševila me je Katarina Grujić koja važi za jednu atraktivnu pevačicu, a posetila je Narodni muzej. Nacionalna televizija za moj ukus kulturne sadržaje plasira na način koji nije atraktivan.”

Nova televizijska sezona je počela, a prva emisija “Magazina in” imala je neverovatnu gledanost, evo koji je Sanjin recept:
“Posle dvadeset godina mog iskustva u ovom poslu bilo bi neprofesionalno da ja u emisiji iznosim svoj lični stav. Uglavnom se poigravam sa stavovima šire populacije. Ono što ja zaista mislim pričam sa drugaricama na kafi. Kao novinar se trudim da budem objektivna.”
Trenutno najaktuelnija javna ličnost je Luna Đogani, a voditeljka je blogerku prokomentarisala sledećim rečima:
“Ja Lunu znam od malih nogu. Ona ima 23 godine i najbolje zna koliko je pametno to što je ušla u “Zadrugu 2 “. Teško je roditelju da nametne svoj stav detetu koje ima 20 godina, tako da je samo Lunina odgovornost za njen ulazak. Rijaliti program je jedna velika zaraza. Kada se završi jedan segment od 10 meseci, učesnicima nedostaju naslovne srane i popularnost. Da nije uživala na neki način, ni sada ne bi ušla u rijaliti. Svako se na svojim greškama uči, druge devojke bi trebale da uče na njenom iskustvu.”
SvetSvet
The post Sanja Marinković otkrila ŠTA TREBA DA NAUČIMO OD LUNE ĐOGANI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.