Sanja Đorđević sprema povratak na scenu

Izvor: Poznati.info, 30.Nov.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Đorđević sprema povratak na scenu

Sanja Đorđević rešila je da stavi tačku na odmaranje i sedenje kod kuće i ponovo se vrati pesmi i publici.

Nakon pesme “To me tako dobro boli“ koju je snimila 2013 godine i sa kojom nije doživela uspeh, pevačica je rešila da se povuče sa scene. Ona je bila pomalo i razočarana jer publika nije prepoznala kvalitet i emociju u njenoj novoj pesmi. Tek nedavno osetila je da je vreme da se vrati sa nečim novim. Ovoga puta uverena da će pesma bolje proći nego prošla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
“Bila sam previše umorna, mnogo sam radila, baš sam onako upala u neku mašinu, gde je to iz nekog zadovoljstva prešlo u rutinu. Ja sam hipersenzibilna i počelo je to da mi smeta, sve mi je delovalo lažno, to nisam bila ja. Sad mi je odmor dosadio, taj moj hedonizam, ta razmaženost, svakako su me prijetelji nazivali“, izjavila je Sanja.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.