Sandri Meljničenko muž zabranio da dovede ćerku u Srbiju?!

Izvor: Svet, 28.Dec.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandri Meljničenko muž zabranio da dovede ćerku u Srbiju?!

Sandra Meljničenko je želela da dovede ćerkicu Taru da provede praznike u Srbiji, ali ruski milijarder, Sandrin suprig Andrej, nije hteo ni da čuje!
S obzirom na to da je već dva puta na kuću Sandrine majke bačena bomba, Andrej se plaši za Tarinu bezbednost. Zato je Andrej rekao ženi da njihovo dete neće moći da poseti Beograd do osamnaeste godine, a i tada samo ako izrazi želju da upozna Srbiju”, otkriva izvor blizak paru dodaje:
“Sandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je podržala njegovu odluku i nije se bunila. Dugo su razgovarali o svemu i ona je shvatila da u Beogradu ima previše ljudi koji bi mogli da naude njenoj porodici”, dodaje izvor koji tvrdi da je ovo već treći put da Meljničenkova odlaže dolazak u Srbiju zbog ćerke, prenosi blic.rs.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandri Meljničenko muž zabranio da dovede ćerku u Srbiju?!

Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2015

Sandra Meljničenko je želela da dovede ćerkicu Taru da provede praznike u Srbiji, ali ruski milijarder, Sandrin suprig Andrej, nije hteo ni da čuje!..“S obzirom na to da je već dva puta na kuću Sandrine majke bačena bomba, Andrej se plaši za Tarinu bezbednost. Zato je Andrej rekao ženi da...

Nastavak na Scandal.rs...

Ruski milijarder zabranio bivšoj Modelsici da dođe sa ćerkom u Srbiju

Izvor: B92, 28.Dec.2015

Bivša članica grupe Models, Sandra Meljničenko želela je da dođe sa ćerkom Tarom u Beograd kako bi provela praznike sa majkom, ali njenom suprugu se ova ideja nije dopala...Kako je otkrio izvor za jedan domaći mediji Andrej je zabrinut za sigurnost svoje supruge s obzirom da je do sada dva puta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.