Sandra i Andrej Meljničenko hoće drugo dete! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra i Andrej Meljničenko hoće drugo dete! (FOTO)

Nekadašnja Modelsica poverila se članovima familije i prijateljima da ne želi da njena ćerka, dvoipogodišnja Tara, bude jedinica

Sandra Meljničenko (37) planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke. Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka (43) poverila se svojim prijateljima i rekla kako bi volela da svojoj dvoipogodišnjoj ćerki Tari rodi brata ili sestru.

San o proširenju porodice bivše članice grupe “Models” podržava njen životni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << saputnik.

Foto: Youtube / Densomaniak90s

Meljničenkovi su, inače, odlučili da fotografije svoje mezimice Tare još ne prezentuju javnosti, jer ne žele da se njen lik eksploatiše u medijima sve dok naslednica bogate imperije ne napuni tri godine.

- Sandri i Andreju je ćerka Tara donela najveću sreću u životu i voleli bi da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana – kaže dobro obavešten izvor.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.