Sandra Čaprić otkrila da je u DRUGOM stanju, a evo i kog je POLA beba

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 16:52

Sandra Čaprić otkrila da je u DRUGOM stanju, a evo i kog je POLA beba

Blagoslovena!

Bivša učesnica rijaliti programa 'Zadruga' u blagoslovenom je stanju, a Sandra Čaprić sada je odlučila da otkrije i kog je pola beba.

Sandra nije krila sreću zbog trudnoće, kao i zbog svog dečka o kome je nešto malo više otkrila.

-Trudna sam već peti mesec, u miru provodim svoje blagostanje. Prelep je osećaj i čekam dečaka - poručila je Čaprićeva.

- Dečko mi nije iz javnog sveta, ima svoj biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje ne bih otkrivala. Sve je super - istakla je Sandra.

Podsetimo, Sandra je postala poznata javnosti kroz učešće u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", nakon čega je ušla u rijaliti. U pomenutom šou programu spajali su je sa Filipom Carem, ali i Marko Janjuševićem Janjušem.

Inače, šuška se da Sandra čeka dete sa oženjenim muškarcem, što ona oštro demantuje, te navodi da je njen muškarac nepoznat javnosti i da ima svoj biznis.

Daleko bilo da je oženjeni, to nije istina. U drugom stanju jesam. Nema veze da je oženjeni muškarac, veze sa tim nema. Nije poznat javnosti, on je u svom biznisu, bio je sa mnom godinu dana, dok sam bila povređena, dolazi mi i kući, zna mi roditelje, veze sa vezom nema. Sve je u najboljem redu. Treći sam mesec trudnoće u Ivanjici sam. To nije istina za oženjenog, nemoj da mi blate ime i porodicu. U vezi sam i u blagoslovenom sam stanju - rekla je Sandra svojevremeno za medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.