Sandra Bulok je kraljica Holivuda

Izvor: Press, 05.Avg.2010, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bulok je kraljica Holivuda

Slavna glumica za godinu dana zaradila 56 miliona dolara, na listi najplaćenijih iza sebe ostavila Riz Viterspun, Kameron Dijaz, Dženifer Aniston... Sandra Bulok (46) proživljava zvezdane trenutke svoje karijere - kako je ustanovio časopis „Forbs", u proteklih godinu dana holivudska glumica bila je najbolje plaćena žena u Holivudu, sa ukupnom zaradom od 56 miliona dolara!„Forbs" je sproveo istraživanje tako što je razgovarao sa agentima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << producentima, menadžerima i advokatima slavnih glumaca. Nakon analize ovih razgovora napravljena je tabela koja jasno pokazuje koliko novca poznate glumice dobijaju za snimanje filmova i propratne aktivnosti - promocije i reklame, koje se naplaćuju nakon premijere. Tako je oskarovka dospela na prvo mesto „Forbsove" liste najplaćenijih glumica i svojom zaradom u protekloj godini nadmašila koleginice Riz Viterspun, koja je zaradila 32 miliona, i Kameron Dijaz, sa 27 miliona dolara zarade.
Uprkos brojnim privatnim problemima koji su pratili Bulokovu zbog razvoda od supruga Džesija Džejmsa (40), koji ju je varao, ulogama u filmovima „The Blind Side" i „The Proposal" uspela je da zaradi pravo bogatstvo i osvoji prvo mesto na listi najplaćenijih u svojoj branši. Njen film „The Blind Side", koji joj je doneo prestižnu nagradu Oskar, zaradio je 310 miliona dolara, a „Proposal" 320 miliona.
Popularna glumica sada želi da kompletira veliki uspeh tako što će ponovo oformiti porodicu, koju je uništilo muževljevo neverstvo.
- Sandra želi da porodica ponovo bude na okupu i da Luis odrasta sa Džesijevom decom. Ona je odgojila Džesijevu šestogodišnju ćerku Sani, a u proteklih pet godina bila je uzorna majka i njegovim sinovima Čendleru (12) i devetogodišnjem Džesiju - rekao je izvor blizak glumici.
Četvrto mesto na prestižnoj „Forbsovoj" listi pripalo je Dženifer Aniston sa godišnjom zaradom 27 miliona dolara, a nakon nje sledi zvezda serije i filma „Seks i grad" Sara Džesika Parker sa 25 miliona dolara. Glumice koje je teško zamisliti van ove liste, Džulija Roberts i Anđelina Džoli, dele šesto mesto sa po 20 miliona dolara. Za njima slede Meril Strip sa zaradom od 13 miliona dolara i „vampirka" Kristin Stujart, koja je inkasirala 12 miliona dolara.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.