Sandra Afrika ne da NA SEBE! “NISAM SPONZORUŠA, pevala sam po TRI DANA!”

Izvor: Svet, 17.Jul.2020, 13:03

Sandra Afrika ne da NA SEBE! “NISAM SPONZORUŠA, pevala sam po TRI DANA!”

Atraktivna pevačica Sandra Afrika uvek je interesantna medijima, pa je za Hit informer odgovarala čitaocima na neka zanimljiva pitanja. Na to koja je najveća laž koju je čula o sebi, Sandra je rekla da su to one priče da se na estradi probijala zahvaljući ‘sponzorima’.
“DZABE SVE AKO NEMA HEMIJE!” „Sama sam se borila da dođem na mesto na kom sam danas. Samo sam ja znala kako mi je kad sam pevala tri dana zaredom i spavala po dva sata noću. Nije lako, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trud isplatio. Sve što danas imam, stekla sam jer sam bila uporna i vredna. Odricala sam se svega i svačega, ali sam mnogo i ulagala. Nikad nisam pozajmljivala novac i nikad nikome nisam ostala dužna” , rekla je.

Pevačica je priznala i to da je na muškarcu prvo privuče fizički izgled:
„Volim muškarce sa stilom. Ali, ako nema hemije, džaba savršeno telo i lice”, rekla je Sandra koja ima savršenu figuru i dodaje da je na sebi uradila samo jednu estetsku intervenciju.
„Operisala sam grudi pre šest godina, ali to je sve. Stavila sam silikone. Nisu tačne priče da sam operisala nos i jagodice. Na mom licu sve je delo majke prirode!”
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!





SVETSVET
The post Sandra Afrika ne da NA SEBE! “NISAM SPONZORUŠA, pevala sam po TRI DANA!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nisam sponzoruša, pevam po tri dana: Sandra Afrika o bogatstvu koje ima

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2020, 11:46

Sandra Afrika je za Hit informer odgovarala čitaocima na neka zanimljiva pitanja. Na to koja je najveća laž koju je čula o sebi, Sandra je rekla da su to one priče da se na estradi probijala zahvaljući ‘sponzorima’. „Sama sam se borila da dođem na mesto na kom sam danas. Samo sam ja znala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.