Sandra Afrika: Nikada nisam bila na nekom koncertu!

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika: Nikada nisam bila na nekom koncertu!

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika nedavno se slikala u splitskoj areni što je izazvalo spekulacije da će uskoro tu održati koncert.
“Imala sam nastup u Splitu pa sam svratila do arene da sa društvom popijem piće i od toga je sve krenula, ali zašto da ne”, rekla je pevačica i otkrila nešto čemu se nismo nadali.
“Nemam idola niti osobu sa estade na koju se ugledam. Nikada u životu nisam bila na nekom većem koncertu, da ne računam to po klubovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i diskotekama.”
Pevačica je nedavno u poreskoj upravi rekla kako svoje nastupe ne naplaćuje nego peva smao kada je kolege zamole. Međutim, zbog svog atraktivnog izgleda menadžeri inostranih diskoteka je predstavljaju kao zvezda večeri dok pred njen nastup kao uvod pevaju velike zvezde.
“Ja sa tim nemam ništa, to sve organizuju menadžeri klubova. Moje je da dođem tu i odradim kako najbolje umem”, rekla je pevačica a onda se osvrnula na komentar Marije Mihajlovski koja je rekla da bi bilo dobro da nas Sandra Afrika predstavlja na Evroviziji.
“Da, to sam čula. Hvala puno ali ništa od toga za sad”, rekla je pevačica kroz osmeh.
Nedavno je u medijima predstavljen Sandrin dečko Mikiša što je izazvalo veliku pažnju čitalaca.
“Ne predstavljam ja nikog niti sam ga krila ovih devet godina”, kratko je rekla pevačica.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.