Sam Smith šokirao: Želim da me sahrane pre venčanja

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sam Smith šokirao: Želim da me sahrane pre venčanja

Novi gost Jamesa Cordena u hit emisiji Carpool Karaoke je Sam Smith, koji je ponovo sve oduševio svojim anđeoskim glasom, ali i šokirao sve fanove kada je otkrio o kakvom venčanju mašta. Kako je veliki fan Fifth Harmonyja, Sam je otkrio da želi da mu ove popularne devojke pevaju na venčanju, ali pravi šok je nastao kada je rekao da pre venčanja želi da mu se organizuje sahrana. “Želim da sahranim singl verziju sebe. Ja ću ležati u kovčegu, a iznad će se vrteti PowerPoint prezentacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Onda ću ja ustati iz kovčega, a svi će skinuti crna odela i biti u belom. Venčanje može da počne”, ispričao je poznati pevač. Čak i James smatra da je njegova ideja jako bizarna, pa je samo prokomentarisao: “Neka Bog pomogne tvom mužu. Neka Bog pomogne tvom mužu”. Inače, James je potom ispunio veliku želju svog gosta, pa ga je upoznao sa devojkama iz Fifth Harmonyja. A kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ovo još niste čuli – Sem Smit šokirao sve: Bizarno venčanje o kome sanja (video)

Izvor: Story, 02.Nov.2017

Pevač Sam Smit bio je gost Džejmsa Kordona u njegovoj hit emisiji Carpool Karaoke gde je šokirao sve kada je otkrio o kakvom venčanju sanja. Priča je počela tako što je Sem otkrio gledaocima kako je veliki fan grupe Fifth Harmony i kako želi da mu upravo one pevaju na venčanju. Međutim,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.