Šako Polumenta osudio kolege koje traže milostinju!

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2020, 09:22

Šako Polumenta osudio kolege koje traže milostinju!

Pre bih gladovao nego tražio pomoć od države tokom pandemije, zbog koje pevači ne rade! Šako Polumenta osudio kolege koje traže milostinju!

Koronavirus ostavio je posledice i po muzičku industriju, te su, kako svetskim tako i domaćim pevačima do daljeg ukinuti nastupi i koncerti, a kako takav potez sa sobom povlači i smanjenje budžeta od basnoslovnih suma koje umetnici zarade nakon svojih performansa mnogi od njih javno su se oglasili kako će se snalaziti u neočekivanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << situaciji.

Šako Polumenta je jedan od njih, a kroz trasparentni stav ističe da bi za njega bilo ponizno da od države traži bilo kakvu novčanu pomoć.

- Pre bih gladovao nego tražio pomoć države tokom pandemije, zbog koje pevači ne rade. Ako nisam za ovoliko godina rada stekao toliko da mogu bar godinu dana da se oslonim na svoj finansijski fond, onda neka gladujem! Bilo bi smešno i ponizno za mene da tražim pomoć - rekao je pevač, pa je prokomentarisao i kolege:

- Ako se to stvarno bude desilo da moje kolege pevači potražuju pomoć od države, onda nema dalje! Ja to nikada ne bih uradio.

Na priču da je Severina Kojić, kako su preneli hrvatski mediji, dobila 400 evra pomoći države, pa ih potom vratila navodeći da su u njeno ime i bez njenog znanja kolege sa kojima sarađuje aplicirale za novac, Polumenta kratko odgovara:

- Šta da vam kažem... Uh, jad! Ja bih to samo tako nazvao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.