Šako Polumenta odgovrio na prozivke Jelene Karleuše!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta odgovrio na prozivke Jelene Karleuše!

Nakon što je dospeo u centar skandala zbog provokativnih snimaka koje je slavo ženskim osobama, Šako Polumenta osvrnuo se i na komentare kolega koji su ga osuđivali zbog svega.

Među njima bila je i Jelena Karleuša, koja je na društvemnoj mreži Tviter javno prozvala svog kolegu uz komentar da bi ga šutnula u glavu. Šako kaže da je u prvom trenutku jako zamerio Jeleni zbog takve izjava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali i dodaje da on nju jako voli i poštuje: "Zamerio sam joj jer nisam razumeo šta joj treba da me proziva kad je sama bila izložena nekim kritikama i to mnogo više nego ja. Ja nju mnogo volim, ona je moja koleginica koju gotivim i poštujem. Gledao sam neki njen intervju u kom je pričala o svojim duetima i nije rekla da je snimila duet sa Azisom i Lukasom nego sa Šakalom. (smeh) A ko je Šakal? Pa moj Šakica Polumenta. Eto tu me oduševila. Znam da me poštuje i da poštuje moju karijeru. Od svih pevača koji su izvodili moje pesme, ona im je davala poseban pečat", rekao je Polumenta za KCN.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.