Sahranjena Brenina majka danas u Brčkom!

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena Brenina majka danas u Brčkom!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Danas je u Brčkom sahranjena Ifeta Jahić majka najveće zvezde bivše Jugoslavije Lepe Brene. Ona je u pratnji porodice jutros stigla u rodno Brčko. Sahrani su prisustvovali i Brenin brat Faruk i sestra Faketa.

Dženaza je klanjana ispred džamije na Ivicima u Brčkom, a ukop je izvršen na gradskom groblju Meraje.

Ifeta Jahić je preminula u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Beogradu gde je bila pod stalnim lekarskim nadzorom od operacije kuka koju je pre šest meseci izvela u Brčkom.

Sahrani su prisustvovali Brenini bliski prijatelji Goca Božinovska, Sanja Đorđević, Aco Pejović, Zlata Petrović. Saša Popović nije prisustvovao sahrani jer je po dogovoru sa Brenom ostao na snimanju emisije Zvezde Granda.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena majka Lepe Brene

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2014

U prisustvu velikog broja stanovnika Brčkog, poštovalaca i prijatelja Lepe Brene i njene porodice danas je na mesnom groblju sahranjena njena majka Ifeta Jahić koja je u 81. godini preminula 21. novembra u zemunskoj bolnici. Opraštajući se od majke koja je sahranjena prema muslimanskim običajima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.