Sad ga startujte: Leonardo DiKaprio na sajtu za upoznavanje

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad ga startujte: Leonardo DiKaprio na sajtu za upoznavanje

Holivudski glumac Leonardo DiKaprio prijavio se na sajt Tinder namenjen za upoznavanje partnera, piše danas list Holivud reporter.

DiKaprio se na sajtu predstavio kao “Leonard”, naveo je list dodajući da je to neobično za 40-godišnjeg glumca o kojem “sanjaju mnoge devojke”.

Glumac je nedavno imao kratku vezu s pevačicom Rijanom. Imao je veze s brojnim manekenkama među kojima su Ema Miler, Žizel Bundšen i Erin Hederton. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nije bio u braku.

DiKaprio, koji se proslavio ulogom u “Titaniku” 1997, jedan je od omiljenih glumaca reditelja Martina Skorsezea.

Glumio je u pet njegovih filmova: “Bande Njujorka” (2002), “Avijatičar” (2004), “Dvostruka igra” (2006), “Zatvoreno ostrvo” (2010) i “Vuk sa Vol strita” (2013).

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je vaša šansa: Leonardo di Kaprio na sajtu za upoznavanje

Izvor: B92, 26.Apr.2015, 10:25

Jedan od najuspešnijih glumaca i holivudskih zavodnika Leonardo di Kaprio od skora se prijavio na sajt Tinder, koji služi za upoznavanje emotivnih partnera...Kako trenutno pišu svetski mediji, glumac se na sajtu predstavio pod imenom “Leonard“. Svi su zbunjeni ovim potezom glumca, jer mnoge devojke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.