Šaban izbacio Ildu iz kuće: Ne želi više da je gleda

Izvor: Svet, 18.Jan.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban izbacio Ildu iz kuće: Ne želi više da je gleda

Šaban Šaulić je zaratio sa svojom kćerkom Ildom Šaulić. On ju je izbacio iz nove kuće na Dedinju. Ne želi ni da je vidi ni da priča više s njom.
Kad su se Šaban i njegova žena Goca preselili u kuću na Dedinju gde Ilda ima stan, više je bila kod njih u kući nego u svom stanu, a Šaban je kao nekada imao prilike da bude stalno pored ćerke.
Međutim, shvatio je da se sa Ildom nešto dešava i da stalno plače, nervozna je i u stresu… Kada je pitao šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se dešava s njom objasnila je da je to zbog turbuletne veze s njenim starijim dečkom koji je već nekoliko dana nervira i pravi ljubomornom, i da je otišao na put sa svojom decom, bez nje.
Šabana je to izludelo da je rekao Ildi da neće više da sluša o tome i da je strašno da se ona nervira zbog muškarca ili zbog bilo koga, a ima sve uslove da uživa u životu i da živi kao kraljica. Kako Ilda nije prestajala sa plakanjem i depresijom, Šaban je zamolio da ode iz kuće jer nema srca da je takvu gleda i samo njemu bude loše, kao i da neće da je vidi dok je ne prođe to stanje.
Ona se poverila i prijateljima da joj je otac “otvorio oči” i da je shvatila da nema potreba da uništava i sebe i roditelje zbog bilo koga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šaban "isterao" ćerku iz kuće?!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2016

Kako su se Šaban i njegova žena Goca preselili u kuću na Dedinju gde Ilda ima stan, ona je više bila kod roditelja nego u svom stanu. Šaban je shvatio da se sa Ildom nešto dešava, da stalno plače, da je nervozna i u stresu....Kada ju je pitao šta se dešava s njom objasnila je da je to zbog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.