SVI ŽELE DA ZNAJU: Evo šta Branka Okuka radi posle RASKIDA sa Mladenom Vuletićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ŽELE DA ZNAJU: Evo šta Branka Okuka radi posle RASKIDA sa Mladenom Vuletićem (FOTO)

Bila je to velika ljubav...

Skandalozan raskid jednog od omiljenog rijaliti para iz pete sezone "Parova" potresao je ljubitelje ovog šou programa. Mada su važili za veoma skladan par, izgleda da nije sve tako kao što izgleda.

Branka Okuka je pre dva dana na svoj Instagram profil objavila vest o raskidu, dok je Vuletić promenu svog ljubavnog statusa ubrzo potvrdio, sa objašnjenjem nepremostivih razlika para.

A post shared by Branka Okuka (@branka.okuka) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Aug 17, 2017 at 2:18pm PDT

Nakon razlaza, Mladen je uhvaćen u izlasku sa prijateljima, dok lepa Branka vodi povučen život u Višegradu.

Izgleda da se bivša učesnica nakon kraha ljubavi posvetila druženju sa bliskim ljudima, te na ovaj način pokušava da nadomesti prazninu nakon raskida sa Mladenom.

A post shared by Branka Okuka (@branka.okuka) on Aug 17, 2017 at 2:24pm PDT

Ipak, Branka nije, poput mnogih devojaka, uklonila fotografije sa Mladenom, pa možemo očekivati da se ova rijaliti ljubavna saga nastavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV PREOKRET! Branka Okuka otkrila SVE o Mladenovoj prevari! Da li, posle OVOGA, mogu da se pomire?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Ovome se nismo nadali....Raskid Mladena Vuletića i Branke Okuke udarna je tema ovih dana kad su u pitanju junaci "Parova", a sudeći po svemu što se može čuti i pročitati, u pitanju je pravi emotivni vrtlog...OGLASIO SE FABRICIO! Najomraženiji Italijan u Srbiji POBESNEO i to zbog ovoga - ŠOU!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.