SVI MISLE DA SU ROĐENI SLEPI! DETALJ iz ŽIVOTA Saše i Dejana Matića koji niste znali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI MISLE DA SU ROĐENI SLEPI! DETALJ iz ŽIVOTA Saše i Dejana Matića koji niste znali!

Evo kako je sve počelo!

Sašu Matića i Dejana Matića mnogi obožavaju, ali slabo ko zna da njih dvojica nisu rođeni slepi. Naime, rođeni su 26. aprila 1978.godine i nisu imali problem sa vidom.

Mnogi misle da su pevači rođeni slepi, ali to nije tako. Sve se dogodilo u bolnici nakon njihovog rođenja.

Dejan i Saša Matić rođeni su u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, obe bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepele.

Često u medijama se postavljaju pitanja o tome. Jedan TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana:

Da li je istina da zbog njega ne želi da operiše oči, iako zna da bi posle toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj. Ali na sve to je dobio odgovor da o tome nema govora.

Njih dvojica su bili u inkubatoru, te je tada kako prenosi Alo navodno nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom slepilom, a bebe su rođene normalne sa izvanrednim vidom.

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.