SVET saznaje: Neda Ukraden prodaje kuću na moru

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Neda Ukraden prodaje kuću na moru

“Kuća traži mnogo, ne može samo da se stavi ključ u bravu, pa da se ode. Mnogo lepih trenutaka provela sam u njoj, tu sam upoznala svog bivšeg, sada pokojnog muža… U ovoj kući se živelo, moji roditelji su silom prilika iz Bosne došli u nju”, priča nam Neda i dodaje da ipak neće zauvek napustiti Lepetane:

“Moja ćerka i zet nedaleko odavde grade apartmane na placu koji sam im poklonila. Za mene će se uvek naći jedan slobodan apartman kada poželim da dođem >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u moje Lepetane. Inače, kuću su mi nekoliko puta obijali, ukrali su mi i gliser, a nikada nisam saznala ništa u vezi sa tim”.

S tim u vezi, Neda je prošle godine ušla u rat sa opštinarima kada je saznala da joj oduzimaju deo njenog zemljišta zbog nove parcelizacije i proširenja puta. Uz to nije mogla da dobije građevinsku dozvolu za novi objekat koji su ćerka i zet želeli da sagrade pored pomenute kuće, pa joj se najverovatnije sve to ozbiljno smučilo.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVET saznaje: Neda Ukraden prodaje kuću na moru

Izvor: Svet, 06.Avg.2015

Iako ovog leta nema nijedan dogovoren nastup na crnogorskom primorju, Neda Ukraden provodi vreme u svojoj kući, u naselju Lepetane kraj Tivta. Neda je sagradila tu vilu još pre 40 godina zajedno sa svojim ocem i za nju je, prirodno je, vežu mnoge lepe uspomene, ali je ipak definitivno odlučila da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.