SVET paparaco! Tanja Savić kupuje garderobu za SINOVE!

Izvor: Svet, 23.Maj.2020, 13:16

SVET paparaco! Tanja Savić kupuje garderobu za SINOVE!

Tanja Savić više ne živi u iznajmljenom stanu u Beogradu jer nema potrebe da baca novac. Drugo, mnogo joj je lakše kada je sa roditeljima i sestrom Biljom.
TANJA ŠALJE PAKET ZA AUSTRALIJU Tanja ipak povremeno iz Radinaca dođe u Beograd. Uglavnom u društvu svoje sestre. Dođu, obave šta treba i vide se sa prijateljima.

Tako je bilo i prošle nedelje kada ih je ulovio paparaco magazina SVET. Šetale su centrom, a onda su ušle u prodavnicu dečije garderobe. Tanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je birala odeću za svoje sinove, bez obzira što nisu sa njom.

Njoj je jasno da ih neće skoro videti, ali želi da im pošalje garderobu, pošto ih očekuje polazak u školu, pa se brine da li imaju sve što im je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ: Ceci UZIMAJU kuću! Anastasiju držali NA NIŠANU!
PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!
PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović SMUVALA poznatog POLITIČARA! “Konačno sam srećna i ispunjena!”
SVETRAJKO RISTIĆ/SVET
The post SVET paparaco! Tanja Savić kupuje garderobu za SINOVE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.