SVE SE PROMENILO: Bora Đorđević, ISCRPLJEN, priznaje - Ne daju mi da se odmorim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE PROMENILO: Bora Đorđević, ISCRPLJEN, priznaje - Ne daju mi da se odmorim...

"Oni se ne slažu sa mnom..."

Koncerti su Bori Đorđeviću poremetili sve, on je iscrpljen, a publika nezasita.

Nakon što jeu rekordnom roku rasprodala koncerte zakazane za 15. i 20. u Centru „Sava“, "Riblja čorba" je zakazala i treći na istom mestu 27. novembra, što je poremetilo planove Bori Đorđeviću, koji je planirao da se odmori.

- Mislio sam da su dva koncerta u Beogradu dovoljna, ali publika se izgleda ne slaže sa mnom – sa osmehom je rekao frontmen legendarne rok grupe, za čije koncerte vlada nezapamćeno interesovanje, a kako ništa ne žele da prepuste slučaju, probe drže svakodnevno po šest sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORA ĐORĐEVIĆ: Ne daju mi da se odmorim!

Izvor: Kurir, 11.Nov.2017

Nakon što je u rekordnom roku rasprodala koncerte zakazane za 15. i 20. novembar u Centru „Sava“, Riblja čorba zakazala je i treći na istom mestu 27. novembra, što je poremetilo planove Bori Đorđeviću, koji je planirao da se odmori.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.