SUZE U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović RASPLAKAO člana žirija OVOM odlukom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2021, 00:18

SUZE U "ZVEZDAMA GRANDA"! Saša Popović RASPLAKAO člana žirija OVOM odlukom!

Neočekivana reakcija!

Večeras je još jedna uzbudljiv krug u takmičenju "Zvezda Granda". Desio se zanimljiv duel kada su se na sceni pojavili Željko Vukčević koji je bio u timu Marije Šerifović i Sanja Boban, čiji mentor je bio Đorđe David.

Rezultat na kraju duela bio je 6:6, nakon čega je usledilo preglašavanje gde je opet bilo nerešeno sa 3:3, pa je Popović morao da odluči. Pred njim je bila teška odluka, a on je rešio da da prednost Sanji Boban.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njen mentor, Đorđe David je emotivno reagovao na ovu odluku, te se istog momenta rasplakao.

- Sanja je briljirala večeras, nikad nisi imala bolji nastup - zaključila je Bekuta.

- Druga pesma fantazija, to je muzika, to je bomba, to je lepota... Prva pesma velika emocija - rekao je Bosanac Sanji.

- Željko mora malo da poradi na svojoj boji koja je malo tanka, ali to sigurno može vežbom da se doda malo masti. Kandidatkinja broj dva, mene taj odabir muzike ne radi, ali nikad bolje izvođenje nisam čula, bila si kao sa cd-a - poručila je Karleuša.

- Sanja evo volim te konačno, konačno sam ja doživeo da budem na ivici suza zbog svog kandidata - rekao je David.

Nakon komentara Popović je glasao za Sanju koja je direktno prošla dalje, a David je svojoj takmičarki čestitao, a onda se i rasplakao što je iznenadilo sve u studiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saša Popović ODLUKOM RASPLAKAO ĐORĐA DAVIDA: "Ovo mi se prvi put dešava, neka sam doživeo to"

Izvor: Blic, 06.Jun.2021

Sinoć se tokom emisije "Zvezde Granda" desila neočekivana situacija kada se Đorđe David, zbog odluke Saše Popovića o prelasku njegovog kandidata u sledeći krug - raspalakao. Poznati roker nije mogao da sakrije sreću, te je prolio suze radosnice pred svima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.