“SULEJMAN”: Snimljena 3. sezona, pogledajte prvu epizodu! (Video)

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“SULEJMAN”: Snimljena 3. sezona, pogledajte prvu epizodu! (Video)

Nova sezona se od oktobra prikazuje u Turskoj, a u Srbiji će i naredni serijal biti emitovan na TV “Prva”

Iako se pričalo da je treća sezona serije “Sulejman Veličanstveni” pod velikim znakom pitanja nakon oštrih kritika turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana, ljubitelji Sulejmana, Hurem i Bali-bega mogu da odahnu, nova sezona je već snimljena i u Turskoj se prikazuje od  oktobra.

Nove epizode se mogu pronaći na Jutjubu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Kao i prethodne dve, i naredna sezona “Sulejmana” će biti prikazana na TV “Prva”, a sa ove televizije kažu da od dinamike snimanja zavisi kada će početi emitovanje novih epizoda.

Halit Ergenc, koji igra Sulejmana, u međuvremenu je odgovorio na Erdoganove kritike.

Istorijske činjenice prikazane u seriji su tačne , ali nije akcenat na njima. Reč je o ljubavnoj priči i u tom svetlu se naš projekat mora posmatrati, a ne kao dokumentarni program. Poslednjih godina smo snimili bezbroj serija i filmova, i to je naš dopinos turskoj sadašnjosti – izjavio je Ergenc.

Pogledajte 1. epizodu treće sezone “Sulejmana Veličanstvenog”:

(Telegraf.rs / Novosti)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.