STIŽE PRINOVA? Tanja Savić progovorila o problemima sa mužem, a onda IME ZA TREĆE DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE PRINOVA? Tanja Savić progovorila o problemima sa mužem, a onda IME ZA TREĆE DETE!

Otvoreno.

Pevačica Tanja Savić o svom privatnom životu ne govori mnogo, ali ume da otkrije pojedine pikanterije. Tako je Tanja sada otkrila da sa suprugom Dušanom Jovančevićem nije uvek u dobrim odnosima, pa je otkrila da je zbog njega patila, ali da joj je ta patnja donela i nešto dobro.

Isplivao DAVIDOV ŠOK SNIMAK iz Amerike! Evo šta je radio: Igra i vrcka golišav, u koži! (VIDEO)

- Uskoro baš snimam novu pesmu koja je autobiografska, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prava tužna ljubavna pesma. To sam baš rekla suprugu i on mi kaže, eto, da ti nije mene ne bi ih imala. Tako da hvala mu na toj patnji - iskreno je rekla Tanja u emisiji "Exkluziv" i priznala da želi da dobije ćerku.

- Jedan astrolog mi je predvideo treću trudnoću u 2020. godini. Volela bih da dobijem ćerku i da se zove Alisa, Lejla ili Anastasija - kaže Savićeva i dodaje da se ugojila osam kilograma, te da su joj zbog toga veće i grudi.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Mar 30, 2019 at 6:59am PDT

- Drugarice mi kažu: blago tebi imaš grudi, a ne znaju šta to znači. Samo žene koje imaju velike grudi znaju kakve su to muke. Volela bih da sam potpuno ravna - izjavila je Tanja.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Feb 28, 2019 at 5:11am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.