STIGLA PRINOVA: Gile postao otac!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA PRINOVA: Gile postao otac!

Popularni pevač Amar Jašarspahić Gile nakon što je prošle godine uplovio u bračne vode, postao je otac.

Upravo je zbog toga ovaj Kakanjac dan proveo u Zenici, budući da se njegova supruga Ena porodila u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Pored Gileta koji je sve vreme čekao ispred vrata porođajnog odelenja zeničke bolnice, dolazak na svet njegovog sina čekali su njegovi ali i roditelji njegove supruge, kao prijatelji. Porođaj je prošao u najboljem redu, a porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jašarspahić ne može da sakrije sreću zbog dolaska novog člana Darisa.

Podsetimo, ranije je popularni pjevač najavljivao da će po rođenju sina prirediti slavlje za sve prijatelje i kolege, budući da je ovo veoma važan trenutak u njegovom životu. Pobednik sedme sezone "Zvezda Granda" trenutno je najsrećniji čovek na svetu, zbog čega i nije previše mogao da govori o utiscima.

(Avaz.ba)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pobednik Zvezda granda postao otac: Porodica uzbuđena zbog bebe!

Izvor: Story, 22.Jan.2016

Popularni pevač Amar Jašarspahić Gile nakon što je prošle godine uplovio u bračne vode, postao je otac..Foto: Damir Dervišagić..Amar je dan proveo u Zenici, budući da se njegova supruga Ena porodila u Kantonalnoj bolnici Zenica...Pored Gileta koji je sve vreme čekao ispred vrata porođajnog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.