STIDEO SI SE SVOG RODA! Kristijan i Mišel u ŽESTOKOM SUKOBU nakon njegovog napuštanja paba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 07:56

"STIDEO SI SE SVOG RODA!" Kristijan i Mišel u ŽESTOKOM SUKOBU nakon njegovog napuštanja paba!

"Ja tebe nikad nisam uvredio, omalovažavao."

Nakon što se završilo izbacivanje sinoć, i Monika Horvat zauvek napustila "Zadrugu", ostatak ukućana je kao i svake nedelje igrao Mićinu "Igru istine".

Kristijan Golubovič i Mišel Gvozdenović sukobili su se prvi put nakon njegovog odlaska iz paba.

- Zašto ti smatraš da je moj ili bilo čiji život minimalan? - pitao je Mišel.

- Zato što si smrdljiv, zato što smrdiš ispod miške od 20 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti 10 dana smrdiš na znoj - rekao je Kristijan.

- Ja ne smrdim, a i da smrdim ti si prijatelj. Ti imaš to da si ti vrh, a svi su dno. Pošto sam ja g*vno ja sam izašao iz paba. Evo ti sad, reci svima da izađu, jer si ti sebi najbolji i to je to. Na početku niko nije dolazio u pab, a onda su počeli da dolaze, jedu i piju i ostave krš, a onda kao Čorba i Mišel da čiste, a onda kad ne uradimo, onda ti si ovakav, ti onakav. Ja 32 godine živim bez Kristijana. Njemu svaka čast, ja mogu da budem dobar sa njim. Ali ja sam okej i bez Kristijana - dodao je Gvozdenović.

- Hajde da čujem tvoj život za 32 godine i moj. Ti si se stideo svog roda, sram te bilo - rekao je Kristijan.

- Koga briga za to šta sam ja ima za svoje 32? Šta me briga šta ti imaš? To imaš za sebe - dodao je Mišel.

- Ja sve radim 24 časa svima, ne da pokažem sebe, nego da njih pospešim. Ja samo da sedim ovde, da ne postojim, ja plafon mogu da budem drugi. Jer sam zadužio hiljade ljudi životima, a ne ove... Argument, spašeni životi... - pričao je Golubović.

- Tebi svaka čast, ali što sam ja nula? Ti pričaš: "Mali životi" i pokazuješ na mene. Ja znam kakav je moj život, bio minimalan ili maksimalan, ja imam za svoj hleb. Meni je najbolji. Imaš problem manje, ja sam izašao iz paba. Ja tebe nikad nisam uvredio, omalovažavao, nikad... Niti ću - istakao je Gvozdenović.

- Lokalni pevač, što kažu "La kukaraća" - nastavio je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.