STARLETA IDE NA SUD: Hitno pokrenut postupak protiv bivše rijaliti učesnice, u GOLEMOM JE PROBLEMU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 15:10

STARLETA IDE NA SUD: Hitno pokrenut postupak protiv bivše rijaliti učesnice, u GOLEMOM JE PROBLEMU?

Rijaliti zvezda nije pustupila u skladu sa prvim dogovorom!

Nekadašnja rijaliti-zvezda i skandal-majstorka Ava Karabatić iščupala se iz kandži poroka, ali se čini da ipak nije sve mirno u njenom životu.

Ava je poziv na Opštinski prekršajni sud u Splitu. Ava mora doći na ispitivanje 4. marta, a razlog poziva je prekršaj Zakona o prebivalištu. Sud je pokrenuo prekršajni postupak, kako prenosi Dnevni avaz.

Kako navode u pozivu, starleta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bivša rijaliti učesnica je dužna do pravomoćnog završetka postupka kao i do završetka postupka izvršenja odluke o prekršaju, odmah obavestiti sud o promeni adrese stanovanja ili nameri da promeni prebivalište:

- Okrivljeni je dužan pristupiti ispitivanju ili dostaviti pisanu odbranu. Ukoliko se ne odazove pozivu i ne opravda izostanak ili ako bude očito izbegavao primiti poziv, sud će izdati nalog, s time da je okrivljeni dužan snositi troškove svog dovođenja i odlaganje ročišta. Ukoliko se okrivljeni ne odazove pozivu, a njegova prisutnost ispitivanje nisu potrebni i ne utiču na zakonito i pravilno donošenje presude, postupak će se provesti i doneti presuda. Okrivljeni može sudu dostaviti i pisanu obranu - stiglo je obaveštenje iz suda.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.