ŠTA SI RADIO TOJ ŽENI...IMAM DOKAZE Stanija će priznati Kristijanov poligraf samo pod OVIM USLOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 11:43

"ŠTA SI RADIO TOJ ŽENI...IMAM DOKAZE" Stanija će priznati Kristijanov poligraf samo pod OVIM USLOVIMA

Tvrdi da sve može potkrepiti dokazima.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ne prestaju da se prepucavaju javno. Ovo već postaje ozbiljna svađa kojoj se ne nazire kraj.

Nakon njenog obraćanja u otvorenom pismu, a onda i pošto joj je on odbrusio uz fotografiju sa ženom, ona je još jače udarila te naglasila da je ne treba "vući za jezik" jer ima dokaze za sve što iznosi.

- Pa da nastavimo! I ovo je još jedna tvoja bajka, Krile Grim! Druže, čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova lažna slika da šatro voliš svoju ženicu? Ti bre ne voliš nikoga i tebi ništa nije sveto. Čuj ja ti udarila na svetinju?! Pa ti prvi ne poštuješ svoj brak i ne vuci me za jezik! Šta si radio toj jadnoj ženi treba da te je sramota. Imam dokaze, ćuti p*čko! - grmela je Stanija u svojim Instagram pričama.

- Krile, stvarno si profi lažov. Ja ne smem s tobom na poligraf. Ti si u stvari patološki lažov. Ti sam sebe ubediš u svoje laži da su istina, tako da ti pobeđuješ poligraf 100% - smejala se Stanija.

Međutim, ni tu se nije zaustavila.

- Ja sam izneverovala za kakve stvari, koje su 100% istina, ti lažeš, kuneš se i hoćeš da ideš na poligraf. Tako da, ili si dogovorio tamo da ti poligraf nameste ili da ti ga slučajno ne daju, treće nema. Ako je neko verovao u poligraf, to sam ja. Sada ne verujem ništa. Samo i samo ako mogu lično da ti postavim pitanje, pa i da slažeš i da detektor kaže da si u pravu, a ja posle priložim dokaz. Tako ćemo - zaključila je, za sada, ona.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.