ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA!? Ljubim bez razlike! Prvi razgovor posle POLJUPCA! Nova romansa? Razvod!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA!? "Ljubim bez razlike!" Prvi razgovor posle POLJUPCA! Nova romansa? Razvod!? (VIDEO)

Zanimljiva situacija!

Miki Đuričić i Suzana Perović tvrdili su da su samo prijatelji, ali sinoć su se poljubili, što je izazvalo veliko interesovanje svih gledalaca "Zadruge".

Iako je Suzana u skladnom braku sa svojim izabranikom, ona ipak nije odolela šarmu iskusnog rijaliti igrača. Suzani nimalo nije bilo svejedno zbog toga što se odlučila na ovaj potez, ali je ujutru nastavila da provodi vreme sa Mikijem kao da se ništa nije dogodilo.

ELIMINACIJA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Muž je molio! "Ne pravite SR*NJA!" A ona uletela u TAJNU LJUBAVNU AFERU i veliki SKANDAL!

Međutim, ona je imala i jedan komentar koji je izazvao sumnju da Perovićka i te kako gaji emocije prema njemu, a to je možda indirektno pokušala da mu poruči posle Đuričićevog komentarisanja i pevušenja jedne od numera grupe ,,Laboratorija zvuka".

- Ljubim bez razlike, supruge i svastike... - pevao je Miki.

- Zvezde raspuštenice, to je tvoj fah - rekla je Suza.

Da li je ovim rečima nagovestila da bi mogla da se razvede od supruga zbog Mikija, ili joj to nije bila namera, ostaje da vidimo, a takođe je izuzetno zanimljiva izjava koju je Suzanin suprug dao povodom ovog slučaja, i koju možete pročitati OVDE.

A kako je izgledalo druženje Mikija i Suzi pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.