ŠTA SE DEŠAVA? Zadruga danas UGAŠENA! MRAK, TIŠINA! Takmičarima NIŠTA NIJE JASNO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 22:18

ŠTA SE DEŠAVA? Zadruga danas UGAŠENA! MRAK, TIŠINA! Takmičarima NIŠTA NIJE JASNO...

Muk i šapat u Zadruzi!

Danas u toku dana, sve do večeras, u rijaliti programu "Zadruga", bila su pogašena svetla u spavaćoj sob.

Mnogim zadrugarima nije bio jasan razlog, pa su po ćoškovima nagađali o čemu se radi.

Kako su takmičari navikli da ih produkcija budi svakodnevno, paljenjem svetla i muzikom, to se ovog jutra nije desilo. Svetlo se upalilo tek u večernjim časovima, a zadrugari su nagađali o čemu bi moglo da se radi, jer su ceo dan mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da spavaju, što im je bilo čudno:

- Svi smo prehlađeni, treba nam odmor - rekla je Jovana Tomić Matora danas Brendonu u dvorištu, dok su u pabu i Dragana Mitrović i Maja Marinković komentarisale ovu temu:

- Ja se budim, kad ono Mišel ispred mene u bade mantilu. On mi kaže "Znaš li koliko je sati?" Pokaže mi sat kad ono pola tri popodne i vidim svi spavaju - govorila je Dragana koz smeh, pa se Maja nadovezala:

- Ja sam ustala oko jedan, pa sam se okupala, našminkala, ali ću ići opet da legnem - rekla je ona.

Milica Kemez se radovala današnjem odmoru zadrugara i priželjkivala da je tako svake nedelje da imaju jedan dan odmora, dok je Rialda Karahasanović spremala pitu sa Erminom Pašović, dok su drugi odmarali.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.