ŠTA SAM TO IMAO OD ŽIVOTA? NEČIJU KOSU, RUKU, JEDNO SRCE USTREPTALO Anine reči posvećene Mrki KIDAJU SRCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 23:22

"ŠTA SAM TO IMAO OD ŽIVOTA? NEČIJU KOSU, RUKU, JEDNO SRCE USTREPTALO" Anine reči posvećene Mrki KIDAJU SRCA

On je bio njena najveća ljubav!

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života. Tu vest potvrdio je i Ivica Dačić.

Njegova velika ljubav Ana Bekuta je bila sa njim do kraja, te se molila da uspe da se izbori.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Prošle godine, kada je Mrka izašao iz bolnice, Ana Bekuta je poručila samo jedno:

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; "Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta." - napisala je Ana tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.