ŠTA SAD TREBA DA ME RAZAPNU? Ivana Krunić doživela NEPRIJATNOST - OSUDILA je cela kuća, a evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA SAD TREBA DA ME RAZAPNU?" Ivana Krunić doživela NEPRIJATNOST - OSUDILA je cela kuća, a evo i ZAŠTO

Sve je rekla!

Nije nepoznanica da Filip Rejić i Ivana Krunić imaju blizak prijateljski odnos, te se Filip nije libio da pevačici skrene pažnju na, po njegovom mišljenju, greške u rijalitiju. Naime, Reljić je prvo skrenuo pažnju Ivani na strastvenu scenu sa Vladimirom Tomovićem u garderoberu, a potom na ponovno zbližavanjem sa Banetom Čolakom, koji ju je ostavio zbog Ermine Pašović.

- Šta misliš kako se tvoj otac osećao dok je gledao one scene u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << garderoberu? - pitao je Reljić.

- Šta sada treba da me razapnu ovde zbog toga? Meni je mnogo bitna muška pažnju. Osam godina sam bila u vezi, uvek sam imala pažnju. Doživela sam trenutak slabosti, šta treba da me razapnu, u tom trenutku mi je zaista falila pažnja - govorila je Ivana.

- Ne pričam ti ovo da bih te razapeo, već da bi sprečila neke stvari u budućnosti. Kada bi se pomirila sa Banetom, kao da bi prešla preko svega što ti je uradio, ispalo bi kao da si pogazila svoj stav - savetovao je Filip.

- Osudila me je cela kuća što provodim vreme sa Banetom, čemu to? Ovo nije realan svet, neke stvari koje ovde oprostimo, ne bismo napolju - tvrdila je pevačica.

- Sve zavisi od osobe do osobe, ja na primer ne bih - rekao je Filip.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.