ŠTA ĆE TI REĆI MUŽ, DRAGANA?! Marko je pitao, ona pristala... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE TI REĆI MUŽ, DRAGANA?! Marko je pitao, ona pristala... (VIDEO)

Uživeo se u ulogu.

Dragana Mitar je danas proslavila svoju slavu Mitrovdan, a tim povodom je organizovana proslava za sve zadrugare. Dragana nije pokazivala da je pogađa što joj muž nije poslao čestitku, a od nje se nije odvajao Marko Miljković, što su zadrugari komentarisali da se ponašao kao domaćin slavlja.

NE ZNAM ŠTA ĆE REĆI LJUDI NAPOLJU... Luna priznala ŠTA OSEĆA prema Davidu - Aleksandra POBESNELA!

Kada su ukućani i muzika otišli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih dvoje su ostali u kafani gde su im se ubrzo pridružili Nataša Moskva i Lazar Jeremić.

- Ja jesam domaćin na tvojoj slavi, ali nisam hteo najviše da se eksponiram. Moraš da dođeš kod mene u Brus na slavu, tada počinje sezona na Kopaoniku - rekao je Marko, a Dragana se složila.

BRUTALNE OPTUŽBE! "Spavala sa mnom kako bi.." Nakon NAPADA Mc Damira, Stanija ispričala SUROVU istinu! (VIDEO)

Marko i Lazar su se dogovorili da će od sada biti zajedno u ekipi za kupovinu, a Nataša je dodala da će Dragana biti sa njom.

- Slažem se, ja ću o njoj da brinem indirektno, ali direktno ne - obećao je Marko.

VEZA SE RASPADA! Zadrugar izgovorio najgore reči - Aleksandra je NEMORALNA i NAJGORA...

Oni su se nakon toga uputili ka spavaćoj sobi gde su ostali zadrugari nastavili da se šale na račun toga što je Miljković izigravao domaćina, pa su i njemu čestitali slavu, a on je još nekoliko puta čestitao Dragani uz poljupce i zagrljaje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kad vidim OVAKVE stvari u Kijinoj knjizi, slikam stranicu i odmah joj ŠALJEM! Smešno! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.