SRCEPARAJUĆE: DOĐITE, MAMA VAS ČEKA! Tanja Savić u BORBI ZA SINOVE: Prestali su da me pitaju...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 19:04

SRCEPARAJUĆE: "DOĐITE, MAMA VAS ČEKA!" Tanja Savić u BORBI ZA SINOVE: "Prestali su da me pitaju...!"

Mesecima nije videla decu...

Mediji već nedeljama bruje o trenutnoj teškoj situaciji pevačice Tanje Savić, koja je javno za medije izjavila da su joj deca navodno oteta, te da je blokirana na telefonu svog supruga, i da mesecima nije videla sinove. I dok traje borba za starateljstvo, Savićeva ne prestaje da doziva svoju decu.

Tanja Savić je tek pre nekoliko dana, kad je shvatila da joj je uskraćen svaki kontakt sa decom, sinovima Đorđem i Maksimom, priznala kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvu agoniju prolazi.

Pevačica je čvrsto odlučila da će se boriti za svoje sinove, pošto je javno otkrila da joj muž, Dušan Jovančević ne dozvoljava da ih vidi, kao i da je bila primorana da o svemu obavesti i srpsku i australijsku policiju i potraži pomoć od njih.

Tanja Savić poslednjom objavom na Instagramu rastužila mnoge! "Svaki kontakt mi je uskraćen, kakvi su to ljudi?"

Mesecima je razdvojena od svojih sinova, a od muža proživljava pravu torturu kada je starateljstvo u pitanju.

- Prestali su da me pitaju "Mama kada ćeš da dođeš' i jednog momenta je to prestalo, ja im stalno govorim kako ih ja čekam 'Dođite, mama vas čeka". Želela sam da im napravim dom, da im napravim kuću ali jednostavno promenile su se okolnosti - rekla je Tanja.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jul 30, 2020 at 12:49pm PDT

Tanja je pokušala da zataška situaciju u medijima i da na miran način reši situaciju sa Dušanom, sa kojim je bila deset godina u braku, na situacija je eskalirala nakon što je ona završila blokirana i nakon što joj je oduzet kontakt sa decom.

- Mislim da svako dete treba da bude sa majkom, bez obzira što je zemlja ekonomski slabija - izjavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.