ŠOKIRAO JAVNOST - TOMA PANIĆ PRIHVATIO RAZVOD!? OVIM se rečima OPROSTIO od Nadežde

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 18:56

ŠOKIRAO JAVNOST - TOMA PANIĆ PRIHVATIO RAZVOD!? OVIM se rečima OPROSTIO od Nadežde

Stavio tačku na njihov odnos?

Danas je za crnim stolom usled podele budžeta došlo do velikih rasprava koje su se završavale ili u suzama ili svađom. Neke potencjalne neudomica su razrešene, dosta toga je priznato i rečeno, a i razotkriveno.

Sledeći na redu za komentarisanje i dodelu budžeta bio je Toma Panić.

- Toma je od nekih ljudi ispao zadrugar koji želi da diskvalifikuje Cara, a mislim da Toma nije takav. Tomo, nisi sebi smeo dozvoliti da dođeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bilo kakvu priču sa njima. Moraš se izvući iz ovih go*ana što pre. Pozdravljam Nadeždu sada - rekao je Lepi Mića.

- Nemoj da je podravljaš, kada si je psovao. Samo bih pozdravio majku, tasta i taštu, oni će to za mene uvek ostati. Ja ću uvek biti tu za dete, čak i ako ne budemo bili zajedno, ako budemo bili, još bolje. Ali ako ne, život ide dalje - rekao je Toma.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.